ETA Gratus Kalibro 0038 90010

ETA Gratus Kalibro 0038 90010
ETA Gratus Kalibro 0038 90010
ETA Gratus Kalibro 0038 90010
ETA Gratus Kalibro 0038 90010

Informace o ETA Gratus Kalibro 0038 90010

Výkonný kuchyňský robot ETA Gratus Kalibro je univerzálním multifunkčním celokovovým pomocníkem, který si poradí téměř se vším. Planetární systém míchání se postará o systematické a precizní zpracování surovin a funkce PULSE vyžene robota do maximáních otáček. LCD displej vám zobrazí přehledně čas, výkon i rychlost a díky průhlednému krytu s otvorem je přitom možné průběžně přidávat další suroviny bez zbytečného nepořádku v kuchyni.

Větší, silnější a s dokonalou výbavou!

Velmi výkonný 1500W motor se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení, a pasuje tak robot ETA Gratus Kalibro do role spolehlivého parťáka pro tvorbu nejrůznějších pokrmů od omáček, přes těsta až po plnění uzenin. Masivní celokovové provedení pak zajišťuje dlouhou životnost a dobrou stabilitu při provozu.

Uzeniny nebo těsta, nic není problém

V základní výbavě robot disponuje funkcemi, jako je šlehání, mísení, hnětení, mixování, strouhání (krouhání, krájení, trhání), mletí masa, plnění uzenin, tvorba masových trubiček Kebbe, strojové cukroví a v neposlední řadě sekání, drcení a rozmixování surovin na velmi jemnou konzistenci.

Vychytaný stroj

Planetární systém míchání pro kvalitnější a systematičtější zpracování obsahu nádoby a plynulá regulace otáček pro volitelnou rychlost a intenzitu zpracování surovin jsou jen zlomkem z dlouhého výčtu dovedností kuchyňského robota Gratus Kalibro.
Kalibro se pyšní také funkcí PULSE pro maximální otáčky, desetiminutovým časovačem s následným automatickým vypnutím a zvukovou signalizací, speciálním gluten free hákem s nastavitelnou výškou zajišťujícím velmi dobré stírání surovin ze stěn mísy, díky němuž dochází k výbornému prohnětení bezlepkových těst. Inovativní šlehací nástavec s prodlouženou pracovní částí pak zajišťuje efektivnější promíchání surovin i u stěn mísy.

Příprava pokrmů pod kontrolou

Robot ETA Gratus Kalibro disponuje přehledným LCD displejem s ukazatelem rychlosti, výkonu i času. Světelná signalizace upozorní na dosažení maximálního povoleného zatížení robota. Díky průhlednému krytu mísy s otvorem není problém přidávat suroviny i za chodu. Veškeré nástavce si můžete nastavit do optimální výšky, a tak dosáhnete skvělých výsledků i při práci s menším množstvím surovin. Mlýnek na maso s přítlačnou deskou je vybaven těsněním zamezujícím vytékání šťávy do vnitřních částí výkyvného ramene robota.

Složit a rozložit za pár vteřin

Sestavení robota a pracovních nástavců je velmi rychlé, ovládání je uživatelsky přívětivé a údržba jednoduchá. Všechny nekovové díly můžete mýt v myčce nádobí.

Myslíme i na bezpečnost

Robot je vybaven bezpečnostní tepelnou pojistkou, která se aktivuje při přetížení stroje, a tak chrání motor před zničením. Je také opatřen protiskluzovými nožkami zajišťujícími vyšší stabilitu a bezpečnostním systémem výkyvného ramene, který umožňuje snadnou výměnu pracovních nástavců, obsahuje bezpečnostní pojistku proti nechtěnému spuštění v odklopené poloze a zároveň usnadňuje manipulaci díky aretační pojistce taktéž při odklopené poloze. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 10 let na motor.

V základní výbavě se můžete těšit na velmi bohaté příslušenství:

  • velkokapacitní nerezovou mísu o objemu 6,7 l, která zvládne až 2,5 kg těsta, včetně průhledného krytu
  • hnětací hák, hák pro bezlepkové těsto, šlehací metlu, mísící metlu, flexi metlu ideální pro krémy a lehká těsta
  • klíč pro snadné nastavení optimální výšky nástavců v míse
  • skleněný mixér o objemu 1,4 l, který nepohlcuje pachy a barvy mixovaných potravin
  • pěchovadlo pro posun větších kusů surovin do prostoru sekacího nože a uvolňovací klíč
  • nástavec na strouhání se 6 diskovými struhadly s ochranným úložným obalem + převodovku pro zajištění optimálních otáček
  • mlýnek na maso o průměru 62 mm (4 velikosti mlecích destiček pro jemné, střední hrubé a velmi hrubé mletí, nástavec na výrobu uzenin, nástavec na výrobu Kebbe, tvořítko na cukroví, pěchovadlo, násypku, uvolňovací klíč a čisticí nástroj)
  • sekáček potravin, který rozseká, rozdrtí a rozmixuje suroviny na velmi jemnou konzistenci díky kvalitnímu nerezovému speciálně tvarovanému čtyřramennému noži. Jeho plastová pracovní nádoba má objem 420 ml a je opatřena silikonovým těsněním, které dokonale zabraňuje úniku tekutin.

Parametry

Funkce
MixováníAno
SekáníAno
StrouháníAno
ŠleháníAno
HněteníAno
PasírováníNe
Plnění uzeninAno
Rychlost a ovládání
Příkon1500 W
Počet rychlostí8
Plynulá regulace rychlostiAno
Pulsní spínačAno
DisplejAno
Další příslušenství
HranolkovačNe
Lis na citrusyNe
Mlýnek na mákNe
Mlýnek na masoAno
OdšťavňovačNe
Bezpečnost
Bezpečnostní pojistkaAno
Pojistka proti přehřátíAno
Protiskluzové nožičkyAno
Rozměry a váha
Šířka64.8 cm
Výška43.2 cm
Hloubka47.8 cm
Hmotnost17.6 kg
Hlavní nádoba
Objem6.7 l
MateriálNerez
Ostatní
Planetární systém mícháníAno
Výrobce
VýrobceETA
Datum uvedení na trh

Porovnání

Porovnejte ETA Gratus Kalibro 0038 90010 s jinými produkty v kategorii kuchyňské roboty.