ETA Twins 6240 90000

ETA Twins 6240 90000
ETA Twins 6240 90000
ETA Twins 6240 90000
ETA Twins 6240 90000

Informace o ETA Twins 6240 90000

Povyšte úklid domácnosti na vyšší úroveň a nechte celou práci na vysavači! Výkonný robotický vysavač ETA Twins se postará o vysávání i vytírání, navíc prach a nečistoty sám vysype do sběrného sáčku. Na vysávání tak můžete zapomenout i na několik týdnů. Výkonný digitální motor zajišťuje vysoký sací výkon, extra dlouhou životnost a 14,4V Li-ion akumulátor vysavači propůjčuje výdrž až 230 minut! Trojnásobná filtrace v kombinaci s HEPA filtrem zachytí i ty nejmenší částečky prachu a nečistot. Při úklidu vás však rozhodně rušit nebude, hlučnost vysavače je 60 dB.

Dokonalá orientace v prostoru

Robotický vysavač ETA Twins u vás bude jako doma. Dokonalejší laserová navigace Laser+ 5.0 umožňuje přesnější výpočet vzdálenosti od ostatních předmětů, nemusíte se tak bát otlučeného nábytku či poškození robota. Laserovou navigaci doplňuje 24 infračervených senzorů s ANTI-COLLISION systémem, vysavač se tak pohybuje precizněji a úklid je efektivnější. S výškou 9,6 cm zvládne navíc ETA Twins úklid i pod nižším nábytkem.

Systematická práce

Samozřejmostí je vytvoření mapy vysávaného prostoru, kterou si ETA Twins uloží do paměti. Celou vaši domácnost si navíc rozčlení na jednotlivé místnosti, které si můžete pojmenovat podle svého gusta. Vysavač pak můžete poslat pouze do ložnice nebo například do dětského pokoje. Přechodové lišty a prahy přejíždí až do výše 1,5 cm, nemusíte se tak bát zaseknutí.

Plánování úklidu

Úklid spolu s konkrétním režimem si můžete naplánovat i dopředu, na konkrétní den i čas. Vysavač ETA Twins můžete ovládat i vzdáleně, třeba z kanceláře či po cestě domů. Po příchodu na vás tak bude čekat uklizený domov a žádná nečekaná návštěva vás již nepřekvapí. V aplikaci ETA SMART můžete sledovat aktuální pohyb vysavače, včetně historie úklidu.

Vícepatrové mapování prostoru

Robotický vysavač ETA Twins je ideálním řešením pro vícepatrové domy. Během vysávání si ukládá mapy do historie úklidu, ze které si poté v aplikaci můžete vybrat tu, kam zrovna vysavač máte v plánu poslat. Počet map v historii není omezený. Pro každé patro si samozřejmě můžete nastavit vlastní zakázané zóny a virtuální zdi, stejně jako různé režimy úklidu.

Nechte úklid na profesionálech

Inteligentní robotický vysavač ETA Twins se postará nejen o kompletní vysávání a vytírání prostoru, po úklidu se sám vrátí do nabíjecí stanice a nečistoty z nádoby odsaje během několika vteřin do prachového sáčku ve sběrné nádobě. Prachový sáček má objem až 3 litry, vysavač se tak dokáže sám vyprázdnit více než 10x! Rozlučte se s nepříjemným a nehygienickým vysypáváním nádoby na nečistoty a nechte to na profesionálech.

4 režimy úklidu

Ovládání vysavače je pohodlné a intuitivní. Vybrat si můžete rovnou ze 4 režimů úklidu. Automatický režim slouží k systematickému úklidu celého prostoru. ETA Twins si dostupný prostor rozčlení na segmenty a po skončení úklidu sám vyhledá nabíjecí stanici. V rámci lokálního úklidu se vysavač zapne na maximální výkon a uklidí prostor 1,8 x 1,8 m. Tento režim se hodí pro úklid menšího nepořádku po dětech nebo po vaření. Oba tyto režimy lze využívat i bez chytré aplikace.

Úklid v rámci stanovených zón

Aplikace ETA SMART však rozšiřuje použití vysavače ještě o zónový úklid a úklid místnosti. V rámci zónového úklidu si v aplikaci vytvoříte zóny, které můžete libovolně posouvat či měnit jejich velikost. Vysavač pak uklidí všechny zvolené zóny. Pokud chcete uklidit pouze určitou místnost, stačí ji vybrat v aplikaci a nechat robota dělat svou práci.

Virtuální zdi

Křehké dekorace či misky s jídlem vašich chlupatých mazlíčků můžete před vysavačem ochránit pomocí zakázaných zón či virtuálních zdí, kterých si můžete vytvořit až 15. Tyto zóny můžete libovolně vytvářet, přesouvat či mazat přesně podle aktuální situace. Vysavač do těchto míst bude mít jednoduše přístup zakázán.

Mopování na jednočku

Kromě kompletního vysátí ETA Twins navíc i dokonale vytře. Speciální styl vytírání ve tvaru Y simuluje ruční vytírání a zaručuje tak důkladnější úklid. V aplikaci si díky funkci elektronického mopování můžete zvolit jeho intenzitu, na výběr máte ze 4 úrovní. Se zásobníkem na vodu o objemu 300 ml zvládne ETA Twins vytřít až 40 m2.

Kartáč pro všechny typy podlah

Hybridní kartáč z lamel a štětin je vhodný pro úklid všech typů tvrdých podlah, ale i koberců s výškou vlasu do 1 cm. Můžete jej však bezpečně využít i na mopování. Pro efektivnější sběr prachu na kobercích a tvrdých podlahách využijete i rotační kartáč s Floating systémem, který se přizpůsobí každému povrchu a dokonale tak k němu přilne. Efektivní úklid podél stěn zařídí postranní kartáč, který vymete prach a nečistoty.

Parametry

Základní parametry
Maximální doba provozu230 min
Maximální hlučnost60 dB
MopováníAno
Typy podlah
Tvrdé podlahyAno
KoberceAno
Filtry
EPA filtrNe
HEPA filtrAno
Překážky
Rozeznávání překážekBezdotykové
Překonávání prahů do výšky1.5 cm
Detekce schodůAno
Systém proti zamotání kabelůNe
Virtuální zeďAno
Ovládání
Na těleAno
Dálkový ovladačAno
AplikaceAno
Rozměry a váha
Šířka34 cm
Délka34 cm
Výška9.5 cm
Hmotnost3.7 kg
Objem nádoby na nečistoty300 ml
Objem nádoby na vodu300 ml
Výrobce
VýrobceETA
Datum uvedení na trh

Porovnání

Porovnejte ETA Twins 6240 90000 s jinými produkty v kategorii robotické vysavače.