ETA MEZO II 0034 90000

ETA MEZO II 0034 90000
ETA MEZO II 0034 90000
ETA MEZO II 0034 90000
ETA MEZO II 0034 90000

Informace o ETA MEZO II 0034 90000

Kuchyňský robot ETA003490000 MEZO II je silákem ve všech směrech, který vám pomůže s hnětením nejrůznějších těst, šleháním i mísením při přípravě lahodných pokrmů ve vaší kuchyni. Sestavení robota a jeho údržba jsou velmi snadným úkolem, který zabere jen pár minut. Robot MEZO II je velmi praktický a účinný pomocník s příkonem 600 W a se stabilizátorem otáček zajišťující optimální výkon při zpracování surovin. Navíc disponuje unikátním planetárním systémem míchání umožňujícím kvalitnější a systematičtější zpracování obsahu nádoby. Délka napájecího kabelu je 1,2 m.

Vaše bezpečí je pro nás důležité

Bezpečnostní tepelná pojistka zajišťuje ochranu proti zničení motoru při přetížení robota. Protiskluzové nožky umocňují vyšší stabilitu robota MEZO II. Bezpečnostní systém výkyvného ramene pak umožňuje snadnou výměnu pracovních nástavců, obsahuje bezpečnostní pojistku proti nechtěnému spuštění v otevřené poloze a usnadňuje manipulaci díky aretační pojistce při zvednuté poloze.

Všestranný pomocník

Ke kuchyňskému robotu MEZO II obdržíte velkou nerezovou mísu o objemu 4 l včetně průhledného krytu s otvorem pro snadnější plnění surovin za chodu. Dále obdržíte hnětací hák, šlehací metlu, mísící metlu a flexi metlu na krémy a lehká těsta. V příslušenství robota naleznete také nástavec na strouhání (krouhač) se 4 struhadly, mlýnek na maso o průměru 54 mm (3 velikosti mlecích destiček pro střední, hrubé a velmi hrubé mletí, nástavec na plnění klobás, párků a jitrnic, nástavec na Kebbe, tvořítko na cukroví a v poslední řadě plastovou násypku, pěchovadlo a uvolňovací klíč). Při práci s robotem si můžete plynule regulovat otáčky přesně tak, jak si konkrétní suroviny žádají. O dlouhou životnost převodovky se postarají kvalitní kovová ozubená kola.

Testováno v Německu

Oblíbený kuchyňský robot ETA Mezo II sklízí úspěchy také v zahraničí. V prestižním německém časopise TestMagazine získal hodnocení 1,5 (dobrý).

Parametry

Funkce
MixováníAno
SekáníAno
StrouháníAno
ŠleháníAno
HněteníAno
PasírováníNe
Plnění uzeninAno
Rychlost a ovládání
Příkon600 W
Počet rychlostí6
Plynulá regulace rychlostiAno
Pulsní spínačNe
DisplejNe
Další příslušenství
HranolkovačNe
Lis na citrusyNe
Mlýnek na mákNe
Mlýnek na masoAno
OdšťavňovačNe
Bezpečnost
Bezpečnostní pojistkaAno
Pojistka proti přehřátíAno
Protiskluzové nožičkyAno
Rozměry a váha
Šířka35 cm
Výška31.4 cm
Hloubka23.5 cm
Hmotnost8.2 kg
Hlavní nádoba
Objem4 l
MateriálNerez
Ostatní
Planetární systém mícháníAno
Výrobce
VýrobceETA
Datum uvedení na trh

Porovnání

Porovnejte ETA MEZO II 0034 90000 s jinými produkty v kategorii kuchyňské roboty.