ETA Gratussino Maxo II 0023 90080

ETA Gratussino Maxo II 0023 90080
ETA Gratussino Maxo II 0023 90080
ETA Gratussino Maxo II 0023 90080
ETA Gratussino Maxo II 0023 90080

Informace o ETA Gratussino Maxo II 0023 90080

Multifunkční kuchyňský robot ETA Gratussino Maxo II má planetární systém míchání, díky kterému za vás těsto dokonale vyhněte a výsledek bude ohromující. Osloví vás bohatou výbavou, se kterou můžete šlehat, mísit i uhníst těsto. Poradí si také se strouháním zeleniny a ořechů, s mletím masa, plněním uzenin, a dokonce i s tvorbu masových trubiček Kebbe či vyráběním strojového cukroví. S mlýnkem na mák se stane také expertem na nejrůznější makové speciality.

Praktický, tichý a účinný pomocník

Nástavce na robota velmi snadno a rychle nasadíte, ovládání pomocí regulačního kolečka je pak jednoduché a plynulé. Robot se snadno udržuje – většinu příslušenství lze mýt v myčce na nádobí. Výkyvné rameno je zajištěno bezpečnostním systémem, a tak se robot nespustí, pokud je rameno v odklopené poloze. Dále disponuje bezpečnostní tepelnou pojistkou proti přehřátí motoru a světelnou signalizací provozu.

Planetární systém míchání

Výkonný 1000W motor se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení. Má plynulou regulaci otáček a kovová převodová kola, která zajišťují dlouhou životnost. S protiskluzovými nožkami je zajištěna také stabilita. V jeho těle se pak skrývá i prostor pro navinutí napájecího kabelu.

Bohaté příslušenství

V balení najdete velkou nerezovou mísu o objemu 4,5 l, skleněný mixér o objemu 1,4 l na smoothie, polévky či omáčky, hnětací hák, šlehací i mísící metly na těsta, krémy a pomazánky. Základní výbavu dále doplňují dva mlýnky – jeden na maso o průměru 54 mm se dvěma velikostmi mlecích destiček a druhý na mák. Mlýnek na maso je doplněn nástavcem na plnění uzenářských produktů, jako jsou domácí klobásky a jitrnice. Další součástí je nástavec na Kebbe a strouhací nástavec se 4 struhadly na saláty, ořechy, strouhanku a jiné.
K příslušenství patří také plastová násypka, pěchovadlo, průhledný kryt na mísící mísu a uvolňovací klíče. Ke kuchyňskému robotu lze ještě další příslušenství dokoupit, a to včetně praktického brousku nožů, se kterým pohodlně a bezpečně nabrousíte nerezová i ocelová ostří.
ETA na tento produkt navíc poskytuje prodlouženou záruku 5 let na motor.

Parametry

Funkce
MixováníAno
SekáníNe
StrouháníAno
ŠleháníAno
HněteníAno
PasírováníNe
Plnění uzeninAno
Rychlost a ovládání
Příkon1000 W
Plynulá regulace rychlostiAno
Pulsní spínačAno
DisplejNe
Další příslušenství
HranolkovačNe
Lis na citrusyNe
Mlýnek na mákAno
Mlýnek na masoAno
OdšťavňovačNe
Bezpečnost
Bezpečnostní pojistka?
Pojistka proti přehřátíAno
Protiskluzové nožičky?
Rozměry a váha
Šířka40.5 cm
Výška34 cm
Hloubka27.5 cm
Hmotnost10.6 kg
Hlavní nádoba
Objem4.5 l
MateriálNerez
Ostatní
Planetární systém mícháníAno
Výrobce
VýrobceETA
Datum uvedení na trh

Porovnání

Porovnejte ETA Gratussino Maxo II 0023 90080 s jinými produkty v kategorii kuchyňské roboty.