ETA Gratus Smart 0028 90025

ETA Gratus Smart 0028 90025
ETA Gratus Smart 0028 90025
ETA Gratus Smart 0028 90025
ETA Gratus Smart 0028 90025

Informace o ETA Gratus Smart 0028 90025

Multifunkční kuchyňský robot ETA Gratus Smart je chytrý pomocník do malé i velké kuchyně. Díky svému příslušenství vám bude vždy pravou rukou a ušetří vám spoustu drahocenného času. Díky celokovovému provedení, včetně jeho vnitřních převodů, se na něj můžete spolehnout v každé situaci.
Uvnitř ukrývá 1 200W motor se stabilizátorem, který udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení. Rychlost otáček můžete přitom pohodlně ovládat pomocí otočného regulátoru nebo využít funkci PULSE pro okamžitou maximální rychlost.

Dokonalý pomocník v každé kuchyni

O perfektní zpracování obsahu mísy se postará planetární systém míchání, který spočívá v krouživých pohybech metly okolo vlastní osy, a navíc i okolo celé mísy. Všechny ingredience se tak dokonale promísí. K tomu přispívá i šlehací metla s prodlouženou pracovní částí, která dosáhne až ke stěnám mísy. Při práci s menším množstvím surovin pak oceníte možnost nastavení optimální výšky nástavců.
Nezbytnou součástí robota ETA Gratus Smart je velká nerezová mísa o objemu 5,5 l, která je kromě praktických držadel opatřena také průhledným krytem s otvorem. Ten vám umožní přidávat suroviny za chodu a zároveň eliminuje případné nečistoty v okolí spotřebiče.

Ušetří čas i námahu

Kuchyňský robot ETA Gratus Smart je vybaven třemi druhy metel, díky nimž vám práce v kuchyni půjde skutečně od ruky. Hnětací hák si poradí s tuhými a kynutými těsty, šlehací metla vyšlehá nadýchanou šlehačku i sníh z bílků a mísicí metla se postará o vše ostatní.
V příslušenství nechybí ani praktický mixér o objemu 1,4 l, který vám připraví vitamínové smoothie, krémové polévky či omáčky klidně každý den. Mixér je vyroben z odolného skla, nepohlcuje tak vůně ani pachy.
Všechno nekovové příslušenství můžete navíc snadno mýt v myčce nádobí.

Dokoupitelné příslušenství

Rozšiřte možnosti svého kuchyňského pomocníka a omrkněte širokou škálu dokoupitelného příslušenství. K robotu ETA Gratus Smart si můžete dokoupit například mlýnek na maso či na mák, nástavec na lasagne a mnoho dalších.

Navržen pro vaše bezpečí

Vývod pro mixér, který se nachází v horní části, je opatřen ochranným krytem. Pokud není správně zajištěný, robot se jednoduše nespustí. To zabrání nechtěným nehodám zejména v přítomnosti dětí.
Práci a starosti vám usnadní také bezpečnostní systém výkyvného ramene s aretační pojistkou při odklopené poloze. Ta usnadňuje manipulaci i výměnu pracovních nástavců. Samozřejmostí je bezpečnostní pojistka proti nechtěnému spuštění v odklopené poloze.
Motor pak chrání bezpečnostní tepelná pojistka, která se aktivuje při přetížení stroje. Stabilitu a tím i bezpečí při práci zvyšují protiskluzové nožičky.

Prodloužená záruka

Na kuchyňského robota ETA Gratus Smart vám zdarma prodloužíme záruku až na 10 let. Robot vám tak bude dělat radost opravdu dlouho.

Parametry

Funkce
MixováníAno
SekáníNe
StrouháníAno
ŠleháníAno
HněteníAno
PasírováníNe
Plnění uzeninNe
Rychlost a ovládání
Příkon1200 W
Počet rychlostí8
Plynulá regulace rychlostiAno
Pulsní spínačAno
DisplejNe
Další příslušenství
HranolkovačNe
Lis na citrusyAno
Mlýnek na mákAno
Mlýnek na masoAno
OdšťavňovačAno
Bezpečnost
Bezpečnostní pojistkaAno
Pojistka proti přehřátíAno
Protiskluzové nožičkyAno
Rozměry a váha
Šířka25.8 cm
Výška35.5 cm
Hloubka38 cm
Hmotnost10.68 kg
Hlavní nádoba
Objem5.5 l
MateriálNerez
Ostatní
Planetární systém mícháníAno
Výrobce
VýrobceETA
Datum uvedení na trh

Varianty

Šedá

Porovnání

Porovnejte ETA Gratus Smart 0028 90025 s jinými produkty v kategorii kuchyňské roboty.