ETA Nico 2219 90000

ETA Nico 2219 90000
ETA Nico 2219 90000
ETA Nico 2219 90000
ETA Nico 2219 90000

Informace o ETA Nico 2219 90000

Robotický vysavač ETA Nico je praktickým pomocníkem v každé domácnosti. Nejen, že za vás vysaje celý prostor, následně ho i vytře. Uvnitř skrývá digitální motor, který zajišťuje vysoký sací výkon a prodlužuje jeho životnost. Vysoký výkon je doprovázen dvojnásobnou filtrací včetně HEPA filtru, který zachytí i ty nejmenší částice.

Skvělá orientace v prostoru

S výkonným 14,8V Li-ion (3000 mAh) akumulátorem zvládne ETA Nico uklízet až 140 minut. Po vašem bytě či domě se však nepohybuje náhodně. Gyroskopická navigace zajišťuje dokonalou orientaci v prostoru, volbu optimální trasy a maximální efektivitu celého úklidu. Můžete si pak být jistí, že nevynechá žádné místo.

Dopřejte si chvíli klidu

Nechte úklid na vysavači ETA Nico a užijte si chvíli klidu a pohody. Inteligentní pohybové senzory zajišťují optimální trasu vysavače a zabraňují pádu ze schodů. Díky ANTI-COLLISION systému se elegantně vyhne překážkám a nemusíte se bát otlučeného nábytku ani vysavače. ETA Nico se díky SUPER SLIM DESIGNU s výškou pouhých 7,4 cm dostane i pod nízký nábytek a o úklid se tak postará i pod gaučem. Nemusíte mít strach ani z přechodu z místnosti do místnosti – vysavač hravě přejede prahy a přechodové lišty až do výšky 1,5 cm.

Dokonalý úklid

2 praktické boční kartáčky zajistí úklid i v rozích a podél stěn. Všechny nečistoty se sbírají do extra velké nádoby na nečistoty o objemu 600 ml, kterou po naplnění můžete pohodlně vysypat do odpadkového koše. ETA Nico kromě funkce vysávání disponuje i funkcí mopování, díky níž celou vaši domácnost efektivně vytře. Po dokončení úklidu nebo v případě docházející baterie se sám dopraví zpět do nabíjecí stanice. Nabíjení pak probíhá cca 5-6 hodin.

Chytrá aplikace ETA SMART

Robotický vysavač ETA Nico můžete ovládat pomocí dálkového ovladače, ale aplikace ETA SMART rozšiřuje jeho možnosti a použití.

4 režimy úklidu

Vybrat si můžete ze 4 režimů úklidu – automatický, podél stěn, úklid místnosti, lokální úklid. Stejně tak si můžete vybrat ze 3 stupňů sacího výkonu. Úklid si také můžete naplánovat na konkrétní čas a nechat robota uklízet, i když nejste doma. ETA Nico do aplikace také zaznamenává historii úklidů včetně projeté trasy a můžete zde snadno sledovat všechny jeho aktivity i stav nabití akumulátoru.

Parametry

Základní parametry
Maximální doba provozu140 min
Maximální hlučnost63 dB
MopováníAno
Typy podlah
Tvrdé podlahyAno
KoberceAno
Filtry
EPA filtrNe
HEPA filtrAno
Překážky
Rozeznávání překážekBezdotykové
Překonávání prahů do výšky1.5 cm
Detekce schodůAno
Systém proti zamotání kabelůNe
Virtuální zeďNe
Ovládání
Na těleAno
Dálkový ovladačAno
AplikaceAno
Rozměry a váha
Šířka34 cm
Délka34 cm
Výška7.4 cm
Hmotnost3.7 kg
Objem nádoby na nečistoty600 ml
Výrobce
VýrobceETA
Datum uvedení na trh

Porovnání

Porovnejte ETA Nico 2219 90000 s jinými produkty v kategorii robotické vysavače.