ETA Gustus Vario II. 1128 90020

ETA Gustus Vario II. 1128 90020
ETA Gustus Vario II. 1128 90020
ETA Gustus Vario II. 1128 90020
ETA Gustus Vario II. 1128 90020

Informace o ETA Gustus Vario II. 1128 90020

Kvalitní a spolehlivý společník na cestě za luxusními a chutnými pokrmy bez zbytečné námahy – přesně to je multifunkční kuchyňský robot ETA Gustus Vario II., jenž se pyšní velmi výkonným 1200W motorem se stabilizátorem pro udržení nastavených otáček. Jeho masivní celokovové provedení zajišťuje dlouhou životnost a dobrou stabilitu při provozu. Planetární systém míchání pro kvalitnější a systematičtější zpracování obsahu nádoby a plynulá regulace otáček pro volitelnou rychlost a intenzitu zpracování surovin jsou přitom jen malým zlomkem mnoha vlastností, kterými vás kuchyňský robot Gustus Vario II. okouzlí.

Bohatá základní výbava

Hned po zakoupení můžete robot pověřit šleháním, mísením, hnětením, mixováním, strouháním (zvládne krouhání, krájení i trhání), mletím masa, plněním uzenin, výrobou masových Kebbe i protláčením strojového cukroví, které ocení mlsouni a zejména ti nejmenší. Se vším si díky pestré škále nástavců poradí snadno a rychle.

Příslušenství pro šlehání, míchání, mletí i strouhání

K robotu obdržíte velkokapacitní nerezovou mísu s držadly o objemu 6 litrů, a to včetně průhledného krytu, který umožňuje plnění surovin za chodu. Nechybí ani hnětací hák, šlehací metla, mísící metla či flexi metla na krémy a lehká těsta. Součástí je také skleněný mixér s objemem 1,5 litru, který nepohlcuje pachy a barvy mixovaných potravin, mlýnek na maso o průměru 54 mm (3 velikosti mlecích destiček pro střední, hrubé a velmi hrubé mletí a mnoho příslušných nástavců), nástavec na strouhání se 4 diskovými struhadly a klíč pro snadné nastavení optimální výšky nástavců v míse.

Funkce pro dokonalé zpracování surovin

Výšku nástavců můžete snadno nastavit tak, aby dosáhly i na menší množství surovin v nádobě. Šlehací metla s prodlouženou pracovní částí pak zajistí efektivnější promíchání surovin, a to i u stěn mísy. Pro maximální otáčky pak slouží funkce PULSE. Provoz kuchyňského robota ETA Gustus Vario II. doprovázený světelnou signalizací je tichý, a tak nebude narušovat klidnou atmosféru domova.

Ochrana spotřebiče i vašeho zdraví

Robot Gustus Vario II. je vybaven protiskluzovými nožkami pro lepší stabilitu a bezpečnostní tepelnou pojistkou, která se aktivuje při přetížení stroje, a chrání tak motor před zničením. Důležitou součástí je také bezpečnostní systém výkyvného ramene, který umožňuje snadnou výměnu pracovních nástavců, obsahuje bezpečnostní pojistku proti nechtěnému spuštění v odklopené poloze a usnadňuje manipulaci díky aretační pojistce v odklopené poloze.

Parametry

Funkce
MixováníAno
SekáníAno
StrouháníAno
ŠleháníAno
HněteníAno
PasírováníNe
Plnění uzeninAno
Rychlost a ovládání
Příkon1200 W
Počet rychlostí6
Plynulá regulace rychlostiAno
Pulsní spínačAno
DisplejNe
Další příslušenství
HranolkovačNe
Lis na citrusyNe
Mlýnek na mákNe
Mlýnek na masoNe
OdšťavňovačNe
Bezpečnost
Bezpečnostní pojistkaAno
Pojistka proti přehřátíAno
Protiskluzové nožičkyAno
Rozměry a váha
Šířka40.5 cm
Výška36 cm
Hloubka29.5 cm
Hmotnost8.4 kg
Hlavní nádoba
Objem6 l
MateriálNerez
Ostatní
Planetární systém mícháníAno
Výrobce
VýrobceETA
Datum uvedení na trh

Porovnání

Porovnejte ETA Gustus Vario II. 1128 90020 s jinými produkty v kategorii kuchyňské roboty.