ETA Gratus 0028 90030

ETA Gratus 0028 90030
ETA Gratus 0028 90030
ETA Gratus 0028 90030
ETA Gratus 0028 90030

Informace o ETA Gratus 0028 90030

legantní kuchyňský robot Gratus Original ETA002890030 disponuje výkonným motorem s příkonem 1200 W, který zvládne i vysoké zatížení. Můžete s ním uhníst těsto, šlehat, míchat, mixovat, strouhat i krájet. Spolehlivě připraví rozmanité suroviny pro dokonalý výsledek vašeho vaření či pečení. Právě díky vysokému výkonu a univerzálnímu využití patří Gratus mezi nejprodávanější kuchyňské roboty od roku 2013.

Dokonale zpracované těsto

Gratus při práci využívá planetární systém míchání, který kvalitněji a systematičtěji zpracovává obsah nádoby, a tak připraví dokonalé těsto na všechny vaše oblíbené dobroty. K tomu přispívá i prodloužená část šlehacího nástavce, která zachytí suroviny až u stěn nerezové mísy, a spolehlivě tak zpracuje celý obsah nádoby.
Díky široké paletě příslušenství je robot ETA Gratus opravdu všestranný. S jeho pomocí můžete míchat kynutá těsta, těsta na dortové piškoty, palačinky a lívance, krémy, polevy i pomazánky, umixujete si koktejly, dresinky i krémové polévky a nastrouháte zeleninu i ovoce na přílohy a saláty.

Bezpečnost a použití

Díky celokovovému provedení je robot odolnější, stabilnější a má delší životnost. Plynulá regulace otáček usnadňuje jeho obsluhu a spolu s bezpečnostními pojistkami proti nevhodnému nastavení a světelnou signalizací provozu zajistí bezpečný průběh celého procesu. Jeho velkou výhodou je jednoduchá a rychlá montáž, výměna příslušenství i snadná údržba. Jednotlivá příslušenství lze mýt v myčce na nádobí, což vám ušetří spoustu času i energie.

Příslušenství

K robotu Gratus můžete dokoupit rozmanité příslušenství – třeba mlýnek na maso, mlýnek na mák, nástavce na výrobu domácích těstovin, nástavec na krájení kostiček nebo dokonce lis na ovoce. S tímto doplňkovým sortimentem zvládnete připravit nejrůznější pokrmy všech světových kuchyní. Další rozšíření pestré škály funkcí nabízí praktický brousek nožů, se kterým pohodlně a bezpečně nabrousíte nerezová i ocelová ostří.

Kniha receptů jako dárek

Skvělé recepty k jednotlivému příslušenství najdete v kuchařce Šéfkuchař robot uvnitř krabice. Spolu vykouzlíte ty nejbáječnější pokrmy pro každou příležitost.

Prodloužená záruka

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 10 let na motor.

Parametry

Funkce
MixováníAno
SekáníAno
StrouháníAno
ŠleháníAno
HněteníAno
PasírováníNe
Plnění uzeninNe
Rychlost a ovládání
Příkon1200 W
Počet rychlostí8
Plynulá regulace rychlostiAno
Pulsní spínačAno
DisplejNe
Další příslušenství
HranolkovačNe
Lis na citrusyNe
Mlýnek na mákNe
Mlýnek na masoNe
OdšťavňovačNe
Bezpečnost
Bezpečnostní pojistkaAno
Pojistka proti přehřátíNe
Protiskluzové nožičkyAno
Rozměry a váha
Šířka32 cm
Výška32.5 cm
Hloubka28 cm
Hmotnost9.1 kg
Hlavní nádoba
Objem5.5 l
MateriálNerez
Ostatní
Planetární systém mícháníAno
Výrobce
VýrobceETA
Datum uvedení na trh

Porovnání

Porovnejte ETA Gratus 0028 90030 s jinými produkty v kategorii kuchyňské roboty.